Holiday Inn Express Gent

Vacatures: 0

Over ons

Met uitstekende vervoersmogelijkheden in de buurt is Holiday Inn Express Gent uw ideale startpunt in Vlaanderen.
Handig gelegen nabij de E17 snelweg op slechts 4 km van het middeleeuwse centrum van Gent, is het hedendaagse Holiday Inn Express Gent uw uitvalsbasis voor het verkennen van de regio Vlaanderen. Grote zakelijke centra, zoals Brussel en Brugge liggen op 35 minuten rijden van uw gastvrije Gent hotel.

U kunt Holiday Inn Express Gent bereiken via de reguliere treindiensten tussen Brussels Airport en het station Gent Sint-Pieters, op slechts drie kilometer van het hotel. Wij hebben een ruime parking ter uwer beschikking. Uw ruime kamer is met gratis draadloos internet de ideale plaats om in contact te blijven met uw familie en bedrijf.

Het hotel ligt dicht bij de populaire bezienswaardigheden in de stad, in het bijzonder de charmante atmosfeer van de middeleeuwse oude stad met inbegrip van de Sint-Baafskathedraal, met zijn mystieke schilderijen. Kinderen onder de 18 jaar verblijven gratis met hun ouders in een van onze ruime kamers.

Dit hotel heeft het Groene Sleutel eco-label, en biedt een gratis oplaadpunt voor elektrische voertuigen. Geniet van een warm drankje en een gratis continentaal ontbijt in het Holiday Inn Express Gent. Onze behulpzame medewerkers adviseren u graag over de attracties die u in het stadscentrum kan bezoeken.
Minder weergeven